The Last of Us TV-serie

Bella Ramsey og Pedro Pascal skal spille Ellie og Joel i HBOs The Last of Us-serie

HBO (Montasje: Gamer.no)

HBO har funnet skuespillerene som skal spille Ellie og Joel i den kommende TV-serien basert på The Last of Us. Natt til torsdag kunne The Hollywood Reporter avsløre at Bella Ramsey har fått rollen som Ellie, mens Deadline melder at Joel skal spilles av Pedro Pascal.

Ramsey er relativt fersk i Hollywood-gamet, men har allerede gjort seg bemerket for sin rolle som Lyanna Mormont fra Game of Thrones. At HBO nå henter henne tilbake for å spille Ellie tyder på at mediehuset også var fornøyd med innsatsen Ramsey gjorde i George R. R. Martin-serien.

Også Pedro Pascal har fartstid fra Game of Thrones, i rollen som den uheldige Oberyn Martell. Siden den gang har han gjort stor suksess som Din «Mando» Djarin i Star Wars-serien The Mandalorian.

Basert på det første spillet

Joel og Ellie slik de ser ut i det første The Last of Us-spillet.
Sony Interactive Entertainment

Det var i mars 2020 at HBO først gikk ut med planene om å lage TV av The Last of Us. I tillegg til Druckmann har serien fått med seg Chernobyl-skaper Craig Mazin som manusforfatter og den prisbelønnede russeren Kantemir Balagov som regissør.

Handlingen skal baseres på det første The Last of Us-spillet, der Ellie og spillprotagonist Joel må takle zombier og andre pøbler i en dyster postapokalypse. Mazin har tidligere uttalt at serien vil slenge på noen nye historieelementer for å fylle ut handlingen litt.

TV-serier basert på spill blir stadig mer populært.
Teamet bak Westworld lager Fallout-TV »

Siste fra forsiden