The Last of Us-serien

The Last of Us-serien vil fylle inn tomrom fra originalspillet

Målet er å utvide historien om Joel og Ellie, forteller mannen bak serien.

Sony Computer Entertainment

Tidligere i år ble det annonsert at det nå skal bli lagd en HBO-serie basert på de populære The Last of Us-spillene. Sjef for prosjektet blir mannen som stod bak HBO-serien Chernobyl, Craig Mazin, og han har nå fortalt litt mer om hva fokuset blir for den kommende serien.

I en podkast på BBC innrømmet han at det var helt naturlig for tilhengere av noe å bekymre seg når det de er så glad i blir overlatt til noen andre:

– Tilhengerne er bekymret for at de nye folkene ikke vil forstå eller at de kommer til å gjøre endringer. [...] I dette tilfellet samarbeider jeg med fyren som skapte det (Neil Druckmann, journ. anm.), og dermed er endringene vi kommer til å gjennomføre skapt for å fylle ut tomrom og utvide – ikke for å fjerne ting, men i stedet for å utvide, fortalte Mazin.

Ikke alle kan bli fornøyde

Serien vil etter sigende ta for seg det første spillet med mål om å utvide historien.
Sony Computer Entertainment

– Vi skaper noe nytt samtidig som vi gjenoppfinner det som allerede finnes for å passe et nytt format. Det er på mange måter en drøm som blir sann for meg, fortsatte Mazin før han la til at han er litt nervøs med tanke på hvor intenst investert spillets tilhengerskare er.

– Jeg kommer nok til å gjemme meg i en bunker i en liten stund, for man kan aldri gjøre alle fornøyde.

The Last of Us-serien vil lages i samarbeid med Naughty Dogs Neil Druckmann, regissøren bak de to spillene i serien. Med på laget har de også fått Naughty Dog-sjefen Evan Wells og Carolyn Strauss som tidligere har jobbet på alt fra Tremé til Game of Thrones.

Serien vil fokusere på hendelser fra det første spillet, men vil kanskje også fokusere på elementer fra oppfølgeren etter hvert.

LES OGSÅ: The Last of Us Part II-skuespiller mottar drapstrusler »

Siste fra forsiden