Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima blir film

John Wick-regissøren om bord.

Sony Computer Entertainment

På den offisielle PlayStation-bloggen kan man lese at Sony Pictures og PlayStation Productions nå er i ferd med å lage film av Ghost of Tsushima. Prosjektet er ennå i en tidlig fase, og med seg som regissør har de fått Chad Stahelski.

Stahelski er mest kjent som regissøren bak action-trilogien John Wick med Keanu Reeves, og har tidligere også jobbet som stuntman og stuntkoordinator.

Stor suksess

Filmen vil, som spillet, fokusere på samuraikrigeren Jin Sakai og hans kamp for å frigjøre den japanske øya Tsushima fra den mongolske invasjonen. Utover dette er det ennå fint lite som er kjent om den kommende filmen.

Sony Computer Entertainment

Utvikler Sucker Punch Productions benyttet for øvrig også anledningen til å opplyse om at det har blitt solgt 6,5 millioner eksemplar av Ghost of Tsushima siden lanseringen i fjor sommer. Omtrent halvparten har fullført spillet, ifølge utvikleren.

Spillet ble en stor salgssuksess og solgte i 2,4 millioner eksemplarer bare i løpet av de første tre dagene etter lanseringen, som gjorde spillet til det raskest selgende spillet i en ny serie fra et Sony-eid studio.

Ghost of Tsushima ble også godt mottatt av anmeldere, og her på verket ble spillet tildelt respektable 9 av 10 poeng.

Les også: Vakre Ghost of Tsushima skal kjøre silkemykt på PlayStation 5 »

Siste fra forsiden