Ghost of Tsushima blir film
(Foto: Sony Computer Entertainment)

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima blir film

John Wick-regissøren om bord.

På den offisielle PlayStation-bloggen kan man lese at Sony Pictures og PlayStation Productions nå er i ferd med å lage film av Ghost of Tsushima. Prosjektet er ennå i en tidlig fase, og med seg som regissør har de fått Chad Stahelski.

Stahelski er mest kjent som regissøren bak action-trilogien John Wick med Keanu Reeves, og har tidligere også jobbet som stuntman og stuntkoordinator.

Stor suksess

Filmen vil, som spillet, fokusere på samuraikrigeren Jin Sakai og hans kamp for å frigjøre den japanske øya Tsushima fra den mongolske invasjonen. Utover dette er det ennå fint lite som er kjent om den kommende filmen.

  Foto: Sony Computer Entertainment

Utvikler Sucker Punch Productions benyttet for øvrig også anledningen til å opplyse om at det har blitt solgt 6,5 millioner eksemplar av Ghost of Tsushima siden lanseringen i fjor sommer. Omtrent halvparten har fullført spillet, ifølge utvikleren.

Spillet ble en stor salgssuksess og solgte i 2,4 millioner eksemplarer bare i løpet av de første tre dagene etter lanseringen, som gjorde spillet til det raskest selgende spillet i en ny serie fra et Sony-eid studio.

Ghost of Tsushima ble også godt mottatt av anmeldere, og her på verket ble spillet tildelt respektable 9 av 10 poeng.

Les også: Vakre Ghost of Tsushima skal kjøre silkemykt på PlayStation 5 »

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen