Ghost of Tsushima Director's Cut

Ghost of Tsushima Director's Cut bringer samuraispillet til PlayStation 5

Inkluderer en helt ny historie på en ny øy.

Den siste uka har ryktene gått om en ny og oppgradert versjon for Ghost of Tsushima. Disse viste seg å være sanne, og torsdag dro Sony og Sucker Punch sløret av Ghost of Tsushima Director's Cut.

Ny øy å utforske

Slik ser Ghost of Tsushima Director's Cut ut på PlayStation 5.
Sony

Ghost of Tsushima Director's Cut introduserer Iki Island, et helt nytt område med en helt ny historie. Ifølge den offisielle PlayStation-bloggen er Iki en øy like ved Tsushima, som også ble invadert av mongolske styrker.

– I denne nye historien reiser Jin til øya for å etterforske rykter om en mongolsk invasjon. Men snart vikler han seg inn i hendelser som er dypt personlige, og som tvinger ham til å gjenoppleve traumatiske øyeblikk fra hans fortid, lyder utvidelsens beskrivelse.

Mens både PlayStation 4- og PlayStation 5-spillere kan oppleve Iki-utvidelsen, får PlayStation 5-versjonen også en rekke eksklusive funksjoner basert på tilbakemeldinger fra spillere.

Blant disse er japansk «lip synch», som synkroniserer ansiktsanimasjonene med spillets japanske tale. Sucker Punch lover også bruk av DualSense-kontrollerens taktile tilbakemelding og adaptive triggere, forbedringer til 3D-lyd, 4K-oppløsning og 60 bilder per sekund.

Ghost of Tsushima Director's Cut slippes i august.
Sony

Studioet melder også om en «drastisk forbedring av lastetider», som blir interessant å se ettersom lastetidene på PlayStation 4 allerede var lynraske.

Til slutt kunngjorde utvikleren et par nyheter som også blir tilgjengelige for originalspillet. Disse inkluderer en «lock-on»-funksjon og muligheten til å endre kontrolleroppsettet.

Oppgradering og overføring av lagringsfiler

Den nye spillvarianten kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5 den 20. august, og Sony har kunngjort et par oppgraderingsmuligheter for de som eier originalspillet.

For 20 dollar – omtrent 170 kroner – kan du oppgradere til Director's Cut på PlayStation 4. Vil du oppgradere til PlayStation 5-versjonen koster det deg 30 dollar. Director's Cut på PlayStation 4 kan også oppgraderes til PlayStation 5-varianten for 10 dollar.

De som velger å gå over til PlayStation 5 kan overføre lagringsfiler, og fortsette akkurat der de slapp, forklarer utvikleren.

Les også
Anmeldelse: Ghost of Tsushima

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Ghost of Tsushima »
LES OGSÅ: 6 ting du bør vite før du spiller Ghost of Tsushima »

Siste fra forsiden