Ghost of Tsushima: Legends

Ghost of Tsushimas flerspillerdel blir frittstående spill

Kommer like etter Director's Cut.

Ghost of Tsushima fikk en attpåklatt av en flerspillerdel en stund etter spillets lansering i fjor, og nå blir denne delen av spillet – kjent som Ghost of Tsushima: Legends – også lansert som et frittstående spill.

Det hele skal skje den 3. september, og betyr at man da kan kjøpe og spille Legends uten å eie hovedspillet. Den annonserte prisen ligger på 16 britiske pund, som er omtrent 210 norske kroner med dagens kurs. Hvis man senere vil oppgradere til fullversjonen av spillet, skal dette også være mulig.

Utfør oppdrag sammen med og kjemp mot andre spillere i Legends.
Sony

For anledningen vil Legends få en del nytt innhold, inkludert en ny to-mot-to-modus ved navn Rivals, ny kosmetikk, nye trofeer, balanseendringer og et utbedret nivåsystem.

Enda mer innhold på vei

Director's Cut kommer galopperende i midten av august.
Sony

Like over horisonten venter også Ghost of Tsushima Director's Cut, en fornyet utgave av grunnspillet som byr på en helt ny historie og nye områder å utforske. Den nye utgaven slippes på både PlayStation 4 og PlayStation 5, og brorparten av de audiovisuelle nyvinningene blir eksklusive på Sonys nyeste konsoll.

De som eier originalspillet på PlayStation 4 skal kunne oppgradere til omtrent den versjonen de måtte ønske, men vær forberedt på å klø deg litt hodet og åpne lommeboken i forskjellige vinkler avhengig av hvilken utgave du er på utkikk etter.

Vi likte Ghost of Tsushima svært godt da det ble sluppet for et drøyt år siden:

– Sucker Punch har skapt en opplevelse som oser av lidenskap – helt ned til ørsmå detaljer som når Jin strekker ut hånden idet han vandrer gjennom høyt gress – og i løpet av mine to uker med spillet kjente jeg ikke et sekund på kjedsomhet eller lignende følelser som kan følge med denne typen spill, skrev Andreas Klebo-Espe den gang.

Ghost of Tsushima Director's Cut har planlagt lansering den 20. august.

LES OGSÅ: Elder Scrolls-veteraner trekker sløret av nytt spill »

Siste fra forsiden