Ghost of Tsushima - Legends

Ghost of Tsushima får en egen flerspillerkampanje

Byr på historiebaserte oppdrag og kamper for opptil fire spillere.

Fans av Ghost of Tsushima får snart legge ut på samuraieventyr sammen med venner. Det kritikerroste spillet får nemlig en egen flerspillermodus, som utvikler Sucker Punch har kalt Legends.

Spillere får være enten samurai, snikmorder, jeger eller ronin.
Sony

I Ghost of Tsushima: Legends velger spillere ulike roller, og må jobbe sammen om å takle helt nye oppdrag. Som duo får man prøve seg på historiefokuserte oppdrag, og i grupper på tre eller fire handler det om overlevelse mot endeløse bølger med stadig tøffere fiender.

Der enspillerkampanjen fokuserte på en reell trussel, skal Legends takle det overnaturlige. Spillere må bekjempe Oni og andre skapninger fra japansk mytologi, og får selv tre inn i rollen som legender fra Tsushimas historie.

– Legends er en helt ny opplevelse. Det er en separat modus som ikke følger Jin eller ledsagerne fra hans reise, men i stedet fokuserer på fire krigere som huskes som legender i historiene fortalt av Tushimas innbyggere, forklarer spilldesigner Darren Bridges.

Ghost of Tsushima: Legends har foreløpig ingen nøyaktig slippdato, men skal etter planen lanseres senere i år. Modusen blir tilgjengelig helt gratis for alle som eier hovedspillet på PlayStation 4.

Her på bruket fikk Ghost of Tsushima en knakende god mottakelse.
Les vår anmeldelse av actionspillet »

Siste fra forsiden