Ghost of Tsushima Director's Cut

Ghost of Tsushimas historieutvidelse tar for seg Sakai-klanens mørke fortid

Sucker Punch slapp ny trailer for samuraispillets nyversjon.

Ghost of Tsushima Director's Cut er mindre enn en måned unna. Overhalingen av samuraispillet kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5 den 20. august, og byr blant annet på en helt ny historie om protagonist Jin Sakai.

Jin møter nye fiender på Iki Island.
Sony interactive Entertainment

Det er denne utvidelsen, kalt Iki Island, som står i fokus i den nyeste traileren for Ghost of Tsushima Director's Cut. Videoen – som du finner i videovinduet over – gir en smakebit på Iki-øya, såvel som fiendene man støter på og historien man får oppleve.

Igjen er det mongolske styrker som må bekjempes, denne gangen under ledelse av en mystisk skikkelse kalt «The Eagle». Utvikler Sucker Punch forteller også at handlingen tar for seg et mørkt kapittel fra Jins fortid, men at temaet for utvidelsen først og fremst er «helbredelse».

– Med alt som har skjedd det siste året er det ingen tilfeldighet at vi ønsket å fortelle en historie om helbredelse. Og vi følte dette ville by på en unik og gripende utfordring for Jin, hinter spillforfatter Patrick Downs.

Ghost of Tsushima: Director's Cut.
Sony interactive Entertainment

Ved siden av Iki Island lokker Ghost of Tsushima Director's Cut med flere nyheter, som en «lock-on»-funksjon i kamp og muligheten til å endre kontrolleroppsettet. PlayStation 5-versjonen får også et knippe eksklusive funksjoner, inkludert japansk «lip synch», 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet og støtte for DualSense-kontrolleren.

Oppgradering og overføring av lagringsfiler

For de som eier originalspillet har Sony også kunngjort et par oppgraderingsmuligheter.

For 20 dollar – omtrent 170 kroner – kan du oppgradere til Director's Cut på PlayStation 4. Vil du oppgradere til PlayStation 5-versjonen koster det deg 30 dollar. Director's Cut på PlayStation 4 kan også oppgraderes til PlayStation 5-varianten for 10 dollar.

De som velger å gå over til PlayStation 5 kan overføre lagringsfiler, og fortsette akkurat der de slapp, forklarer utvikleren.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Ghost of Tsushima »
LES OGSÅ: 6 ting du bør vite før du spiller Ghost of Tsushima »

Siste fra forsiden