Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima-spillere stilte opp da Tsushima-øya ble rammet av tyfon

Dro i land kronerulling for gjenoppbyggingsprosjekt.

Sony Interactive Entertainment

Ghost of Tsushima, et av fjorårets mest populære spill, lot spillere utforske en verden inspirert av virkelighetens Tsushima. Mye takket være spillet har den japanske øya fått mange nye fans, som viste seg å komme godt med etter at Tsushima ble rammet av en tyfon i høst.

Porten på høyre side kollapset under tyfonen.
Yuichi Hirayama

Flere Ghost of Tsushima-spillere var nemlig med å få i land en kronerullingskampanje for å reparere skader etter tyfonen som traff øya 7. september.

Denne skal nå bygges opp igjen.
Yuichi Hirayama

Kampanjen, som ble kjørt via den japanske Kicstarter-varianten Camp-Fire, fikk til slutt inn drøye 2,2 millioner kroner – etter å opprinnelig ha bedt om omtrent 400 000. Via kampanjesiden retter teamet en stor takk til nettopp Ghost of Tsushima-fans, for alt de har stilt opp med.

– Vi har fått mye støtte fra fans av Ghost of Tsushima, spillet som er satt på Tsushima-øya, og jeg føler at det er guds veiledning, uttalelsen via Camp-Fire.

Med pengene kan organisasjonen bak kronerullingen begynne gjenoppbyggingen av Tsushimas Watatsumi Shrine Otorii. Konstruksjonen – som bør være kjent for Ghost of Tsushima-spillere – kollapset under tyfonen, men skal nå tilbake på plass.

Vi storkoste oss med Ghost of Tsushima.
Les vår anmeldelse av det smellvakre spillet »

Siste fra forsiden