Ghost of Tsushima - film

Ghost of Tsushimas filmregissør vil at hele greia skal foregå på japansk

Sier han har støtte fra Sony.

Sony

Filmatiseringen av Ghost of Tsushima skal ha japansk tale, med japanske skuespillere i hovedrollene. Det i hvert fall om regissør Chad Stahelski får viljen sin.

En Ghost of Tsushima-film er på vei.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

I et ferskt intervju med nettstedet Collider forklarte Stahelski – blant annet kjent for John Wick-serien – at han ønsker å lage en samuraifilm som er så autentisk som mulig. Det betyr at det skal foregå på japansk, og ifølge regissøren er Sony med på planen.

– Vi skal prøve å gjøre det autentisk. Med andre ord, det er en japansk greie om mongoler som invaderer Tsushima-øya. Vi snakker en fullstendig japansk rollebesetning, på japansk. Sony er helt med på å støtte oss i det, sa Stahelski.

Regissøren erkjenner at fremmedspråklige filmer har en tendens til å slite, spesielt i USA. Han tror riktignok at han har strategien klar for hvordan filmen skal lykkes, og mener det vestlige markedet er mer åpent for filmer med undertekster.

– Jeg tror amerikanere, eller i hvert fall det vestlige publikum, er blitt mer og mer vant til det på grunn av influensen til for eksempel Netflix, der vi får mye mer innhold fra andre deler av verden. Kommer de til å dra på kino for å se det? Jeg satser på at svare er ja, dersom alt annet er på plass.

Ellers vet vi svært lite om Ghost of Tsushima-filmen, annet enn at den skal ta for seg historien om Jin Sakai. Lanseringsplaner eller hvilke skuespillere som er tenkt for de ulike rollene er heller ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Nå får også Pac-Man en påkostet filmadaptasjon »

Siste fra forsiden