Pac-Man-filmen

Nå får også Pac-Man en påkostet filmadaptasjon

Den gule maskoten gjør som Sonic og blir hovedperson sin egen «live action»-film.

Illustrasjonsfoto: Pac-Man, her med tidligere rekordholder og jukseanklaget Billy Mitchell.
William McEvoy - In My Sights Ph

Filmatisering av ikoniske spillserier har helt klart fått en ny vår, og neste ikon ut i ilden er ingen ringere enn en av de aller første: Pac-Man. I hvert fall hvis vi skal tro en eksklusiv rapport fra The Hollywood Reporter, som slapp nyheten sent mandag kveld norsk tid.

I rapporten kommer det fram at prosjektet blir et samarbeid mellom Bandai Namco og Wayfarer Studios – sistnevnte er et relativt ferskt produksjonsselskap, som per nå er mest kjent for å ha laget Disney+-filmen Clouds.

Waka waka! Eh? Eh?

Filmen skal være basert på en original idé fra Lightbeam Entertainments Chuck Williams, som også arbeidet med den første Sonic the Hedgehog-filmen.

Dette er ikke første gang Pac-Man inntar andre medier: åttitallsikonet har ikke bare dukket opp i én, men hele to separate TV-serier tidligere. Han hadde også en gjesteopptreden i Adam Sandler-filmen Pixels i 2015.

Det er foreløpig ingen konkrete detaljer om hva den kommende Pac-Man-filmen skal handle om, annet enn at det er snakk om typisk «live-action»-greie, hvor ekte skuespillere vil agere rundt en dataanimert utgave av den gule maskoten. Kanskje dukker det opp et spøkelse eller fire også.

LES OGSÅ: BioShock blir Netflix-film »

Siste fra forsiden