The Wayward Realms

Elder Scrolls-veteraner trekker sløret av nytt rollespill

The Wayward Realms vil by på valg, konsekvenser og størrelse som aldri før.

I 2019 meldte vi om det nyetablerte OnceLost Games, som med hjelp fra Elder Scrolls-veteranene Julian LeFay og Ted Peterson annonserte at de var i full sving med et massivt nytt rollespillunivers.

Hva er greia med tre måner?
OnceLost Games

Nå har studioet endelig gitt ordentlig lyd fra seg igjen, med en trailer (som du kan se over), en Steam-side, nye detaljer og en håndfull skjermbilder fra det kommende storspillet. Tittelen på prosjektet er The Wayward Realms og vil etter sigende bli veldig store greier.

Magi!
OnceLost Games

På Steam-siden skriver utviklerne selv at spillet er satt på tvers av en øygruppe med over hundre øyer i realistiske målestokk. Her finner man store byer med tusenvis av NPC-er; mørke og farlige skoger; enorme fjellkjeder; og langstrakte havområder som alle blir prosedyrisk generert.

Universet er fullt av folkeslag, fraksjoner og kongedømmer som krangler om makt og innflytelse, og midt oppi det hele står spillerens figur. For å få en finger med i det politiske spillet, må man imidlertid først hamle opp med leiesoldater, monstre, ånder og demoner.

Utover dette loves det orker, alver og dverger, så da er det bare å krysse av alle rutene på fantasy-rollespill-bingo-kortet.

LES OGSÅ: Disse spillene gleder vi oss til i august »

Siste fra forsiden