The Wayward Realms

Elder Scrolls-veteraner trekker sløret av nytt rollespill

The Wayward Realms vil by på valg, konsekvenser og størrelse som aldri før.

I 2019 meldte vi om det nyetablerte OnceLost Games, som med hjelp fra Elder Scrolls-veteranene Julian LeFay og Ted Peterson annonserte at de var i full sving med et massivt nytt rollespillunivers.

Hva er greia med tre måner? Foto: OnceLost Games

Nå har studioet endelig gitt ordentlig lyd fra seg igjen, med en trailer (som du kan se over), en Steam-side, nye detaljer og en håndfull skjermbilder fra det kommende storspillet. Tittelen på prosjektet er The Wayward Realms og vil etter sigende bli veldig store greier.

Magi! Foto: OnceLost Games

På Steam-siden skriver utviklerne selv at spillet er satt på tvers av en øygruppe med over hundre øyer i realistiske målestokk. Her finner man store byer med tusenvis av NPC-er; mørke og farlige skoger; enorme fjellkjeder; og langstrakte havområder som alle blir prosedyrisk generert. 

Universet er fullt av folkeslag, fraksjoner og kongedømmer som krangler om makt og innflytelse, og midt oppi det hele står spillerens figur. For å få en finger med i det politiske spillet, må man imidlertid først hamle opp med leiesoldater, monstre, ånder og demoner.

Utover dette loves det orker, alver og dverger, så da er det bare å krysse av alle rutene på fantasy-rollespill-bingo-kortet.

LES OGSÅ: Disse spillene gleder vi oss til i august »

Kommentarer (28)

Forsiden akkurat nå

Til toppen