The Elder Scrolls - TV

Todd Howard er ikke interessert i en TV-serie basert på The Elder Scrolls

Bethesda

TV-serien basert på Fallout er knapt ut av døra, men nyter allerede stor suksess. Vår anmelder lot seg imponere og en ny sesong er bestilt. Det betyr imidlertid ikke at Bethesda er klar for å satse alt på mer TV.

Les vår anmeldelse av TV-serien Fallout »

I et intervju med IGN denne uka fikk Todd Howard spørsmål om muligheten for å lage serier av andre Bethesda-spill. Fallout-sjefen svarte at mange har spurt, blant annet om The Elder Scrolls, men at svaret – i hvert fall akkurat nå – er nei.

– Jeg vet ikke. Vi holder ikke på med noe. Alle spør, for eksempel om Elder Scrolls, og jeg fortsetter å si nei. Mine tanker om det er at jeg antakeligvis ville sagt nei, sa Howard.

Todd Howard (nummer to fra venstre) er ansvarlig produsent for Fallout-TV-serien.
Amazon

Selv om det virker usannsynlig ville han dermed ikke utelukke muligheten helt. Som Howard har forklart tidligere sa han også nei til gjentatte forsøk på å lage TV av Fallout. Til slutt kom imidlertid forslaget som passet perfekt.

– Jeg tror dette virkelig var sånn «ting faller på plass for at vi kan gjøre en jobb av høy kvalitet». Det var ikke noe vi forsøkte å tvinge frem. Det var på en måte et naturlig samarbeid og «hei, dette høres kult ut», i motsetning til «vi bør ha en TV-serie», ikke sant? Det var aldri sånn det ble til, forklarte Howard.

Første sesong av Fallout er tilgjengelig i sin helhet på Amazon Prime Video.

LES OGSÅ: Bethesda slapp en liten oppdatering om The Elder Scrolls VI »

Siste fra forsiden