Skywind

Modden som putter Morrowind inn i Skyrim-motoren ser fantastisk ut

Se den nye videoen av Skywind som viser hvor langt teamet har kommet.

Vi har jevnt og trutt fulgt med på hvordan det går med Skywind – modifikasjonen som tar sikte på å gjenskape hele The Elder Scrolls III: Morrowind i spillmotoren til The Elder Scrolls V: Skyrim. Nå har vi fått nok et blikk på hvordan det går med prosjektet, og det virker svært lovende. Se selv i videoen over.

Som vi ser i traileren begynner det hele å ta form. Spyd har blitt implementert, og vi skimter den minneverdige leviteringsformelen som gjør at man kan sveve. I tillegg har teamet knabbet til seg en av stemmeskuespillerne fra Skyrim – stemmen som antageligvis er Azura tilhører Lani Minella som spilte flere Dunmer-figurer og The Night Mother i Skyrim.

LES TILBAKEBLIKK: Skyrim er flott, Oblivion er bra, men Morrowind er som å komme hjem »

Skifter til den nyeste Skyrim-motoren

Det ser ut som om det blir en vakker gjenskaping.
tesrskywind.com

Vel så interessant er det at teamet har besluttet å fortsette arbeidet i den oppdaterte spillmotoren som ble brukt for The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition.

– Det var en nødvendig forandring for å sørge for bedre stabilitet, og for å ha plass til vår forbedrede grafikk. Det foreligger ingen planer for å lage en egen versjon for «vanilla Skyrim» på nåværende tidspunkt, forteller teamet.

Uansett er det nok en god stund igjen før modifikasjonen blir ferdig. Men den som venter på noe godt (håper vi), etc. Ingen slippdato er klar, og vi regner ikke med at vi får spille modden innen dette året i hvert fall.

Hvis du vil vite mer om hvordan det går med prosjektet kan du sjekke ut teamets nettside.

LES OGSÅ: Bethesda vil at The Elder Scrolls VI skal holde på spillere i minst ti år »

Siste fra forsiden