The Elder Scrolls - Netflix

Rykte: Netflix lager TV-serie av The Elder Scrolls

Bethesda

Netflix har allerede gjort stor suksess med serier basert på spill, som The Witcher og Castlevania. Nå har strømmegiganten visstnok planer om å gjenta bedriften med nytt kildemateriell, og rykter hevder at det er Bethesdas The Elder Scrolls-serie som står for tur.

LES OGSÅ: Fallout blir til TV-serie – lages av Westworld-skaperne »

Hvis Netflix skal lage The Elder Scrolls-TV er det mange spennende settinger å velge mellom.
Bethesda

Som Eurogamer melder stammer ryktet fra bransjekjenner Daniel Richtman. Ifølge Richtman skal Netflix ha begynt å legge planene for serien, og målet er at den skal bli minst like populær som The Witcher-serien.

Hvilken del av det omfattende The Elder Scrolls-universet serien skal ta for seg er foreløpig ikke kjent. Dersom ryktene stemmer har Netflix mye å plukke fra, inkludert storslagne omgivelser fra spill som Skyrim, Morrowind og Oblivion.

Nettopp Oblivion blir stjerna i den neste utvidelsen til The Elder Scrolls Online. Gates of Oblivion – som ekspansjonen heter – ble offisielt avduket under The Game Awards i desember, og får sin offisielle lansering 21. januar.

Ellers pusler Bethesda videre med The Elder Scrolls VI, det neste innslaget i den kritikerroste rollespillserien. Når spillet kommer er ikke godt å si, men utvikleren har bekreftet at det skal kjøre på en oppgradert variant av spillmotoren til Bethesda – Creation Engine.

Microsoft kjøpte opp Bethesda i fjor.
Microsoft vil at Bethesda-spill skal komme først eller være best på sine plattformer »

Siste fra forsiden