Obsidian - The Elder Scrolls

Obsidian ville lage Elder Scrolls-sidesprang på linje med Fallout: New Vegas

Fikk nei fra Bethesda.

Fallout: New Vegas er av mange regnet som et av de beste spillene i Fallout-serien.
Bethesda

TLDR

  • Obsidian Entertainment har tidligere prøvd å lage flere spill satt i Bethesdas spillunivers, men Bethesda har ikke vist interesse.
  • Obsidian-grunnlegger Chris Avellone foreslo blant annet et Elder Scrolls-prosjekt liknende Fallout: New Vegas.
  • Avellone mener at Bethesda var misfornøyde med mottakelsen av Fallout: New Vegas, og at The Elder Scrolls Online siden har gjort det mindre aktuelt med en New Vegas-variant for serien.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Obsidian Entertainment prøvde lenge å få lage flere spill satt i Bethesdas ulike spillunivers. Blant forslagene var oppfølgere til Fallout: New Vegas og lignende sidesprang basert på The Elder Scrolls-serien. Bethesda var imidlertid ikke interessert.

Les vår anmeldelse av Fallout: New Vegas »

Nye detaljer om forsøk på samarbeid mellom de to selskapene kom frem denne uka, fra Obsidian-grunnlegger Chris Avellone. På X (tidligere Twitter) sa utviklerveteranen blant annet at han selv la frem en plan om et Elder Scrolls-prosjekt som ville fylt samme rolle som New Vegas gjorde i Fallout-universet – en plan som ikke slo an hos Bethesda.

Kanskje kunne vi fått et The Elder Scrolls: New Oblivion om Obsidian hadde fått det som studioet ville.
Bethesda

– Et av Elder Scrolls-forslagene (som jeg kom med) skulle ha samme funksjon som Fallout: New Vegas gjorde mellom Fallout 3 og Fallout 4, nemlig å gi spillere flere eventyr i den settingen for tiden før den neste Bethesda-lanseringen, forklarte Avellone og fortsatte:

– Jeg tenkte at det ikke ville skade å prøve noe likt som det Treyarch og Activision hadde med Call of Duty på den tiden (men forhåpentlig ikke hastet ut på samme måte). Bethesda kunne gi ut et hovedspill, så ville vi slippe et Elder Scrolls-spill i samme verden eller et alternativt univers før det neste store Bethesda-spillet.

Slik Avellone husker det var Bethesda imidlertid ikke spesielt interessert. Den tidligere Obsidian-toppen beskriver det som lite overraskende, ettersom han tror Bethesda var misfornøyde med mottakelsen av Fallout: New Vegas.

Nå som The Elder Scrolls Online er en greie tror utvikleren også at det ikke lenger er like aktuelt med en New Vegas-variant for serien. Obsidian – uten Avellone på laget – har riktignok ytret ønsker om å få puste nytt liv i Fallout: New Vegas, enten i form av en oppfølger eller oppussing.

LES OGSÅ: Gjenskaper Fallout: New Vegas i Fallout 4 »

Siste fra forsiden