Fallout New Vegas - Fallout 4

Gjenskaper Fallout: New Vegas i Fallout 4

Moddere vil så gjerne oppleve Obsidian-spillet i ny drakt.

13 år etter lanseringen står Fallout: New Vegas fortsatt som en kronjuvel for mange fans av Bethesdas rollespillserie. Etterspørselen etter en nyversjon vokser stadig, og i påvente av noe offisielt har spillerne tatt saken i egne hender.

Det nyeste forsøket på å pusse opp New Vegas-opplevelsen heter FNV TO FO4. Dette er en modifikasjon som konverterer spillfiler fra Fallout: New Vegas til Fallout 4, og du kan se resultatet i videovinduet øverst i artikkelen.

Som modifikasjonsskaper «bololo11» forklarer gjenstår det enda litt jobb før alt er klart. FNV TO FO4 kan for eksempel ikke konvertere datastyrte figurer og skapninger eller oppdrag. Våpen og rustninger dukker opp, men man kan ikke bruke dem riktig enda.

FNV TO FO4.
bololo11

Hele spillkartet er imidlertid på plass, og tilgjengelig for testing for den som vil. Modifikasjonen krever at du eier både Fallout: New Vegas og Fallout 4, samt at du gjennomfører konverteringsprosessen som tar et par timer.

Modifikasjonen må ikke forveksles med Fallout 4: New Vegas, som bygger opp hele New Vegas fra grunnen i Fallout 4-motoren Creation Engine. Det prosjektet har holdt på siden 2017, og teamet bak slipper stadig oppdateringer om fremdriften.

LES OGSÅ: TV-serien basert på Fallout har fått premieredato »

Siste fra forsiden