Fallout: London

Fallout: London utsatt på grunn av Fallout 4-oppdatering

Utviklerne av den omfattende modifikasjonen vil sørge for at alt virker.

Bethesda kunngjorde forrige uke at «nestegenerasjons»-oppgraderingene for Fallout 4 omsider var på vei. Disse pusser opp spillet for PlayStation 5, Xbox Series X/S og PC, noe som har skapt problemer for fanprosjektet Fallout: London.

Den omfattende Fallout 4-modifikasjonen – der man får oppleve postapokalypsen i den engelske hovedstaden – skulle etter planen lanseres 23. april. Ettersom Bethesdas offisielle oppgradering nå kommer bare to dager senere, har modderteamet bestemt seg for å utsette Fallout: London.

I en video – som du kan se over – forklarer Team Folon-sjef Dean Carter at oppgraderingen har skapt stor usikkerhet. Gjengen som står bak modifikasjonen vet rett og slett ikke om alt vil fungere når Fallout 4 oppgraderes.

– Vi har bare holdt på med justering og testing for å gjøre ting så stabilt som vi kan for dere før lanseringen. Men nå som den nye oppdateringen slippes bare 48 timer senere, kan det hende at de siste fire årene med arbeid vi har lagt inn rett og slett ikke vil fungere.

Fallout: London bringer Bethesdas postapokalypse til Storbritannia.

Fallout: London bruker en såkalt Script Extender, et verktøy som åpner for langt mer avanserte modifikasjoner. Det er dette verktøyet som kan få seg en knekk når Bethesda oppdaterer Fallout 4, hvorpå moddere blir nødt til å kjøre nye runder med testing for å sørge for at alt er kompatibelt med den nye versjonen av spillet.

Hvor lang tid dette vil ta er uvisst. Fallout: London-teamet har derfor utsatt lanseringen på ubestemt tid, men lover å rulle den ut så snart alt er klart.

En annen utfordring for Fallout: London har vært modifikasjonens størrelse. På et sted mellom 30 og 40 GB er den for stor for hva Nexus Mods tillater. Skaperne har derfor alliert seg med GOG, som vil tilby modifikasjonen for nedlasting for spillere som eier Fallout 4 på GOG, Steam og kanskje også Epic Games.

Spillere flokker tilbake til Fallout-spillene.
TV-serien sørger for fornyet popularitet »

Siste fra forsiden