Fallout 4: New Vegas

Slik blir det å spille Fallout: New Vegas i Fallout 4-motoren

Se den nye gameplay-videoen fra Fallout 4: New Vegas.

Fallout 4: New Vegas er navnet på et oppussingsprosjekt som skal gjenskape Fallout: New Vegas i Fallout 4-motoren, og dermed gi rollespillet nytt liv. Nå har prosjektet sluppet en ny video av prosjektet som byr på en god del gameplay. Den ser du over.

Etter videoen å dømme er det tydelig at det renoverte spillet gjør solide fremskritt, og det er lite å si på den tekniske kvaliteten – i den grad videoen er representativ for det endelige produktet.

Den forrige videoen fra prosjektet kom for fem måneder siden, i mai, og viste oss kun en dialogsekvens. Det hittil lengste klippet kom i 2018 og presenterte de første 10 minuttene av Fallout 4: New Vegas.

Startet i 2017

Skjermdump/YouTube

Fallout 4: New Vegas tar altså sikte på å bygge hele New Vegas i Fallout 4-drakt. Modden lages nærmere bestemt med Creation Engine 2.0, som ble brukt både til Fallout 4 og Skyrim: Special Edition.

Prosjektet startet i august 2017 siden og drives av en gjeng bestående av blant annet folk som har jobbet med tilsvarende prosjekter tidligere.

Ifølge utviklerne vil Fallout 4: New Vegas kun lanseres til PC og ikke konsoll, og som med andre, tilsvarende prosjekter finnes det ingen lanseringsdato ennå. Det er nok rimelig å anta at man må smøre seg med tålmodighet.

Fallout: New Vegas ble lansert i oktober 2010 og feirer dermed 10-årsjubileum i disse dager. Spillet er utviklet av Obsidian og fikk god mottakelse, men uten å nå helt de samme høydene som forgjengeren Fallout 3. Her på verket ble spillet tildelt solide 9 av 10 poeng.

LES OGSÅ: Slik skal Microsoft håndtere eksklusivitet etter Bethesda-oppkjøpet »

Siste fra forsiden