Se de første 10 minuttene av Fallout 4: New Vegas

Fallout: New Vegas gjenskapes i Fallout 4-motoren.

Gjenskapelse av eldre spill i nyere spillmotorer er blitt en populær modde-aktivitet, og Fallout: New Vegas er blant spillene som nå er i ferd med å få denne behandlingen. Nå foreligger de første 10 minuttene av Fallout 4: New Vegas.

Fallout 4: New Vegas tar altså sikte på å bygge hele New Vegas i Fallout 4-drakt. Modden lages nærmere bestemt med Creation Engine 2.0, som ble brukt både til Fallout 4 og Skyrim: Special Edition.

Ingen slippdato

http: //www.f4nv.com

Prosjektet startet for ett år siden og drives av en gjeng bestående av blant annet folk som har jobbet med tilsvarende prosjekter tidligere.

I det nye klippet som ble lagt ut tas vi med på spillets begynnelse og figurkonfigurasjonen, men dessverre ikke så veldig mye mer enn det. På prosjektets YouTube-kanal finnes det imidlertid et knippe flere videoer det går an å sjekke ut.

Ifølge utviklerne vil Fallout 4: New Vegas kun lanseres til PC og ikke konsoll, og som med andre, tilsvarende prosjekter finnes det ingen lanseringsdato ennå. Det er nok rimelig å anta at man må smøre seg med tålmodighet.

Om du er interessert i å følge prosjektet kan du holde deg oppdatert via hjemmesiden.

Les også: Slik fungerer ferdighetssystemet i Fallout 76 »

Siste fra forsiden