The Elder Scrolls VI

Bethesda slapp liten oppdatering om The Elder Scrolls VI

– Ja, vi har begynt utvikling av det neste kapittelet.

Bethesda

At Bethesda pusler med det neste innslaget i The Elder Scrolls-serien er ingen hemmelighet. Hvordan arbeidet ligger an har utvikleren imidlertid vært ganske så ordknapp om, men mandag kom et lite hint.

I en markering av rollespillseriens 30-årsdag snakket Bethesda nemlig kort om fremtiden. Studioet gjentok tidligere uttalelser om at utviklingen er i gang, og fortalte samtidig at arbeidet har kommet så langt at utviklerne har begynt å kunne vandre rundt i spillverdenen.

– Sist, men ikke minst: Ja, vi er i gang med utvikling av det neste kapittelet – The Elder Scrolls VI. Selv nå har det å vende tilbake til Tamriel for å spille tidlige versjoner fylt oss med den samme gleden, spenningen og løftene om eventyr.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hvordan det sjette Elder Scrolls-hovedspillet blir vet vi fortsatt ingen verdens ting om. Det eneste Bethesda har vist frem så langt er en kort teaservideo fra spillets opprinnelige kunngjøring i 2018. Spillsjef Todd Howard har for øvrig siden sagt at han gjerne skulle ha ventet med avdukingen til litt nærmere lansering.

Flesteparten av Bethesdas ressurser er fortsatt opptatt med Starfield. Romspillet skal enda få mer innhold og flere oppdateringer før studioet er klar for å rette fullt fokus mot The Elder Scrolls VI. Ifølge interne Xbox-dokumenter kan planen være å lansere rollespillet tidligst i 2026.

LES OGSÅ: Larian vil ikke lage mer Baldur's Gate »

Siste fra forsiden