The Elder Scrolls VI

Utvikling av The Elder Scrolls VI er offisielt i gang

Fans må imidlertid vente noen år på nyheter om spillet.

Bethesda

Bethesda har offisielt begynt på utviklingen av The Elder Scrolls VI. Det bekreftet utgiversjef Pete Hines denne uka, i et intervju med det spanske nettstedet Vandal (via GameSpot).

Spillet har dermed kommet seg ut av designfasen, der det var sist Bethesda delte en fremdriftsoppdatering i 2021. Hines påpekte at utviklerens hovedfokus fortsatt er på Starfield, men at noen utviklere har gått i gang med det neste Elder Scrolls-eventyret.

– Det er under utvikling, men det er tidlig i utviklingsfasen.

De som venter på nyheter bør riktignok smøre seg med tålmodighet. Bethesda har nemlig ingen planer om å dele mer informasjon før «noen år etter» lanseringen av Starfield.

– Ikke forvent å få høre noe om The Elder Scrolls VI i nærmeste fremtid. Akkurat nå er det Starfield som er vårt fokus, og det vil fortsette å være vår prioritet enda en stund før vi begynner å snakke om noe annet, sa Hines.

Statusoppdateringen følger kommentarer fra spillsjef Todd Howard om utviklerens mål for The Elder Scrolls VI. Howard vil at det skal bli «den ultimate fantasy-simulatoren», men avslørte ikke hva han legger i det begrepet. På spørsmål om det var for tidlig å avduke spillet i 2018, innrømmet spillsjefen at det er noe han har tenkt mye på de siste årene.

LES OGSÅ: Bethesda-topp avviser kritikk av Starfields hovedmeny »

Siste fra forsiden