The Elder Scrolls VI

Vil at The Elder Scrolls VI blir «den ultimate fantasy-simulatoren»

Todd Howard lurer riktignok på om spillet ble avduket for tidlig.

Fem år etter kunngjøringen av The Elder Scrolls VI er rollespillet enda flere år unna lansering. Fortsatt vet vi svært lite om prosjektet, men nå har spillsjefen lagt frem målet for Elder Scrolls-seriens neste innslag.

I et intervju med GQ fortalte en ordknapp Todd Howard at Bethesdas ønske er å gjøre spillet til «den ultimate fantasy-simulatoren». Hva han legger i det er uklart, og ifølge Howard har teamet flere forskjellige fremgangsmåter i tankene.

– Jeg har ikke lyst til å svare, men jeg vil være høflig. Det jeg kan si er at vi vil at spillet fyller rollen som den ultimate simulatoren for en fantasy-verden. Og det er mange forskjellige måter å oppnå det, gitt tiden som har passert.

Bethesda avduket The Elder Scrolls VI tilbake i 2018, samtidig med Starfield. Hvorvidt det var for tidlig er et spørsmål Howard stiller seg stadig vekk.

– Jeg har stilt meg selv det spørsmålet mye. Jeg vet ikke. Jeg ville kanskje kunngjort spillet på en litt mer nedtonet måte, sa spillsjefen om E3-avdukingen for fem år siden.

Howard har tidligere uttalt at The Elder Scrolls VI ble lagt på vent for å få til Starfield. Det var nå eller aldri, sa Bethesda-veteranen om romspillet i 2021. Teamet pusler også med planer for Fallout 5, som først vil lanseres en gang etter The Elder Scrolls VI.

LES OGSÅ: TV-serien basert på Fallout er satt til Vault 33 i Los Angeles »

Siste fra forsiden