Fallout - TV

TV-serien basert på Fallout er satt til Vault 33 i Los Angeles

Kommer neste år.

Amazon

Offisielle nyheter om TV-serien basert på Fallout er sjelden kost. Denne uken kunne Bethesda og Amazon imidlertid dele bittelitt mer informasjon om det hemmelighetsfulle prosjektet.

Via den offisielle Prime Video-kontoen på X (tidligere Twitter), avslørte Amazon at serien er satt til Vault 33. Hvelvet ligger i Los Angeles, men stort mer enn det fikk vi ikke vite om settingen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Videre kom bekreftelsen på at serien vil ha premiere i 2024. Noe mer spesifikt enn det fikk vi ikke, men ivrige TV-tittere og Fallout-fans får altså klistre øynene til skjermen en gang til neste år.

Bethesda viste glimt av Fallout-TV-serien bak lukkede dører.

Bak lukkede Gamescom-dører hadde Bethesda også med seg en liten sniktitt på TV-serien. Todd Howard fortalte at denne ikke ville legges ut for allmenheten, men takket være publikummere med raske hender har klippene likevel spredt seg for alle vinder.

Som du kan se i (lavkvalitets-)videoen over er det flust med kjent Fallout-tematikk å spore. Blant annet kan man skimte folk i Power Armor, åpningen av en hvelvdør, en vandød i cowboyantrekk og detoneringen av en atombombe.

Så er det bare å vente på 2024.

LES OGSÅ: Starfield gjør Pluto til en planet igjen »

Siste fra forsiden