Starfield - Pluto

Starfield gjør Pluto til en planet igjen

Bethesda-spillet gjenoppretter dvergplanetens status.

Bethesda

17 år har gått siden Pluto ble degradert til dvergplanet-status. Himmellegemet oppfylte ikke lenger kravene for å være en offisiell planet i vårt solsystem, men nå har Bethesda slått et slag for småttingen.

Rett før helgen tok «Rebs Gaming» til X (tidligere Twitter) for å melde at Pluto er oppført som planet i Starfield. Spillere får muligheten til å lande på og utforske planeten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hvorvidt Bethesda bare er uenig beslutningen som Den internasjonale astronomiske union tok i 2006 er foreløpig uklart. Kanskje tror utvikleren at de mange underskriftskampanjene for å gjeninnsette Pluto som en planet vil lykkes. Spillet er tross alt satt i det 24. århundret, og mye kan skje innen den tid.

Ved siden av Pluto skal Starfield la spillere besøke mer enn 1000 planeter. Spillsjef Todd Howard har tidligere uttalt at ikke alle blir like spennende, men teamet hadde som mål å la spillere besøke så mange planeter som mulig.

Det er for øvrig ikke veldig lenge til allmenheten får utforske det ambisiøse romspillet. Starfield lanseres 6. september, på PC og Xbox Series X/S. Det blir også tilgjengelig via Game Pass på lanseringsdagen.

Se 45 minutter med Starfield »

Siste fra forsiden