Starfield

Se 45 minutter med Starfield

Bethesda avduket et lass med detaljer om romeventyret.

Oppdatering 12. juni: Bethesda har bekreftet at Starfield kjører i 30 bilder i sekundet på Xbox Series X/S. I et intervju med IGN sa Todd Howard at teamet klarte å presse spillet ytterligere på konsoll, men valget falt likevel på 30 for å sikre stabil flyt.

Opprinnelig sak følger.

Som lovet var Bethesda på plass søndag for å vise Starfield, og for ivrige fans var det mye å sette tennene i.

Gjennom en 45 minutter lang presentasjon var utvikleren innom de mange, mange systemene som utgjør Starfield-opplevelsen. Her var alt fra romfart, basebygging og oppdrag til skyting og interaksjoner med folkene du møter underveis.

Starfield-kontroller og -hodetelefoner.

Slippdatoen har for øvrig ikke endret seg, og spillet kommer fortsatt 6. september i år.

Som Bethesda har sagt hele veien blir dette et svært spill med stor frihet til å spille som du vil og gjøre hva du vil. Frihetstematikken fortsatte i søndagens presentasjon, med blant annet valg av egenskaper for figuren din og en tilsynelatende endeløs mengde våpen for bruk i kamp.

Midt oppi det hele kom også den offisielle kunngjøringen av en håndkontroller og hodetelefoner med Starfield-pynt. For de ekstra interesserte har Bethesda også laget en Starfield-klokke.

Klokka inkluderes i spillets Constellation Edition, sammen med fem dagers tidlig tilgang på Starfield. Spesialutgaven har ikke fått noen offisiell pris, men skal angivelig koste 300 dollar – så trolig rundt 3500 kroner.

Starfield kommer til PC og Xbox Series X/S.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden