The Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls VI er bare i designfasen ennå

Skyrim-oppfølgeren er fremdeles langt unna.

The Elder Scrolls VI er ennå langt unna.
Bethesda

Selv om det er romeventyret Starfield er neste spill ute fra Bethesda Game Studios, vet vi at spillutvikleren også jobber med The Elder Scrolls VI. Spillet ble kunngjort under E3 sommeren 2018 med en kort trailer, men siden da har utviklerne tviholdt på mer konkret informasjon.

LES OGSÅ: Bethesda vil at The Elder Scrolls VI skal holde på spillere i minst ti år »

I et intervju med The Telegraph forteller Bethesda Game Studios-sjef Todd Howard at det er en god forklaring på det. Selv om studioet har landet på spillmotor – nye Creation Engine 2, som er den samme som Starfield bruker – er det lite annet å melde.

Starfield er først ute.
Bethesda

– Det er lurt å tenke på The Elder Scrolls VI som at det fremdeles er i designfasen, men vi tester ut teknologien: «Vil dette håndtere de tingene vi ønsker å gjøre med spillet?» Hvert spill har et nytt lag med teknologi, så The Elder Scrolls VI kommer til å ha de tilleggene det trenger til Creation Engine 2, forteller han i intervjuet.

Creation Engine 2 er det neste steget i spillmotoren som Bethesda Game Studios har benyttet seg av de siste 10 årene, siden The Elder Scrolls V: Skyrim. Vi vet ikke hvor store endringer den nye spillmotoren byr på, men med et konsollgenerasjonshopp og flere nye tekniske fremskritt skal den være kraftig overhalt ifølge studioet selv.

Ellers fokuserer de fleste utviklerne hos Bethesda Game Studios for øyeblikket naturlig nok på Starfield, som skal slippes 11. november 2022.

LES OGSÅ: Starfield slippes 11. november 2022 – kommer ikke til PlayStation 5 »

Siste fra forsiden