Ghost of Tsushima

Vakre Ghost of Tsushima skal kjøre silkemykt på PlayStation 5

Utvikleren bekrefter 60 bilder per sekund og mye kjappere lastetider.

Sony

Sony har allerede bekreftet at en del PlayStation 4-spill vil få et teknisk løft på den neste generasjonen konsoller, som nå står for døren, men akkurat hva slags løft vil variere fra spill til spill. Nå har i alle fall én tittel blitt bekreftet.

I en Twitter-melding (via Eurogamer) har utvikler Sucker Punch Productions kunngjort at deres nylig lanserte Ghost of Tsushima vil få en bildefrekvens på silkemyke 60 bilder per sekund på PlayStation 5 via Game Boost-funksjonen.

Mye bedre lastetider

Utvikleren opplyser også at lastetidene vil bli merkbart bedre, men uten å presisere. For ordens skyld opererer Ghost of Tsushima i dag med en bildefrekvens på 30 bilder per sekund på PlayStation 4-plattformen.

Sony

Sony bekreftet nylig på PlayStation-bloggen at det kun er utvalgte PlayStation 4-spill som vil få høyere bildefrekvens via Game Boost-funksjonen på PlayStation 5, og det foreligger ennå ingen liste over hvilke titler det gjelder.

Noen titler vil dessuten få ulåst bildefrekvens og dynamisk oppløsning opp til 4K-oppløsning, og i tillegg er det flere PlayStation 4-spill som vil dra nytte av det nye grensesnittet til PlayStation 5 – noe Sony skal dele mer informasjon om snart.

Ghost of Tsushima ble lansert i juli i år og ble raskt en salgssuksess for Infamous-studioet Sucker Punch, med 2,4 millioner solgte eksemplarer på tre dager. Spillet ble blant annet hyllet for den visuelle kvaliteten, og belønnet med 9 av 10 poeng her på Gamer.no.

Les også: 6 ting du bør vite før du spiller Ghost of Tsushima »

Siste fra forsiden