Twisted Metal - TV

PlayStation lager TV-serie basert på Twisted Metal

Blir en actionkomedie fra forfatterne bak Deadpool-filmene.

Sony

Sony og PlayStation Productions jobber med en TV-serie basert på spillserien Twisted Metal. Det melder nettstedet Variety.

Twisted Metal fra 2012 er det hittil siste spillet i den frenetiske bilspillserien.
Sony

Ifølge en fersk rapport skal det være snakk om en actionkomedie og det hele skal produseres som realfilm – altså ikke animasjon. Sony har visstnok hentet inn Rhett Reese og Paul Wernick, forfatterne bak både Deadpool-filmene og Zombieland, til å snekre sammen en helt ny historie satt i Twisted Metal-universet.

– Twisted Metal er en av de best likte seriene fra PlayStation. Vi er kjempefornøyde over å ha fått inn et så godt team til å gi liv til dette ikoniske spillet, sa PlayStation Productions-sjef Asad Qizilbash.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av PlayStation 3-spillet Twisted Metal fra 2012 »

Som Variety erfarer vil handlingen ta for seg en bilgal einstøing som får i oppgave å levere en mystisk pakke til andre siden av en postapokalyptisk ødemark. Han støter på diverse medhjelpere underveis, men må også takle motstand fra for eksempel Sweet Tooth – den psykotiske klovnen fra Twisted Metal-spillene.

PlayStation Productions ble grunnlagt i 2019, med det formål å skape TV og film basert på PlayStation-spill. Selskapet jobber sammen med HBO om å lage en serie basert på The Last of Us, og bidrar også på Uncharted-filmen som får premiere til neste år.

LES OGSÅ: Bella Ramsey og Pedro Pascal skal spille Ellie og Joel i HBOs The Last of Us-serie »

Siste fra forsiden