Ultima Online: Age of Shadows (Windows)

Det er over fem år siden Ultima Online-serien først ble lansert og Ultima Online: Age of Shadows er den foreløpig siste tilleggspakken i serien. Dette er en av de eldste og mest tradisjonsrike MMORPG-seriene i live, med en forholdsvis stor og lojal fanskare.

Hva er nytt i Age of Shadows? To nye karrierer (Paladin og Necromancer) med unike ferdigheter, skremmende evner og nye oppdrag å utføre, mulighet til å designe ditt eget hus ala The Sims, nytt system for å lage magiske objekter, 13 nye angrepsbevegelser, ny 3D-avatar og klesdesign, et nytt landområde kalt Malas med plass til 40 000 hus og over 40 severdigheter, et nytt hulesystem, 20 nye monstre og 10 nye våpen. Arven etter Richard Garriot lever videre

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 7. mars 2003
  • Utvikler: Origin Systems

Artikler om Ultima Online: Age of Shadows

Ultima Online: Age of Shadows

Fem lange år under beltet - Ultima Online nekter å gi seg i den stadig voksende onlinespill-sjangeren, og pøser på med ekspansjon etter ekspansjon. Etter en hel rekke av disse, hvor noen av dem har vært av heller tvilsom kvalitet, ser det ut som Origin og Electronic Arts endelig har gitt ut den klart beste av dem til nå. Og det er ingen tvil om at den vil selge som varmt hvetebrød.

Bilder fra spillet

Til toppen