Ultima Online fyller 10 år

En legende har bursdag, og EA invitere gamle spillere tilbake.

Ultima Online åpnet den 25. september 1997 og på tirsdag fylte det ti år. Ultima Online er et av de eldste spillene i den massive online-sjangeren og holder det fortsatt gående med over 100 000 brukere. Spillet blir også regnet som en viktig innovasjon for markedet og la grunnlaget for mange av de senere online-spillene.

Med tiden har bestefar begynt å se litt gammel og grå ut, så EA sørget for en skikkelig grafisk oppgradering for kort tid siden. Kingdom Reborn er en gratis klientoppgradering som erstatter all grafikken i spillet med noe nytt og penere, samt forbedrer brukergrensesnittet og gjør spillet mer tilgjengelig for nye spillere.

I anledning 10-års-jubileet inviterer EA gamle Ultima Online-spillere til å prøve Kingdom Reborn gratis fram til 9. oktober. Tidligere borgere av Brittania kan laste ned klientoppgraderingen og logge på med sitt gamle brukernavn og passord.

Det blir også markeringer av 10-års-dagen i selve spillet. Alle spillere får noen gratis småting, inkludert en stav for å sende opp fyrverkeri. Det blir arrangert monsterjakt med forskjellige premier, som for eksempel en spesiell rustning eller et kart over Brittania. Det også noen nye oppdrag i anledning jubileet, som belønner drevne spillere med diverse våpen fra Brittanias største helter.

Siste fra forsiden