Tomb Raider

– Alicia Vikander er ferdig som Lara Croft

MGM har mistet rettighetene til serien, og den neste Tomb Raider-filmen blir en «reboot».

SF Studios

Informasjon om en eventuell oppfølger til Tomb Raider-filmen fra 2018 har latt vente på seg, og denne uken ble det kjent at rettighetene til prosjektet nå har blitt fratatt filmselskapet MGM.

Selskapet hadde i følge The Wrap fått en frist på seg til mai i år for å sette i gang produksjon av oppfølgeren, noe de ikke klarte å leve opp til. Dermed har filmrettighetene til Tomb Raider-serien nå blitt kastet ut i en budrunde, hvor flere store produksjonsselskaper har vist interesse.

Vi får mest sannsynlig ikke se mer av Vikander i denne rollen.
Square Enix

Rykter vil ha det til at uansett hvem som ender opp med rettighetene, vil det da være snakk om en ny «reboot» av filmserien – dermed er skuespiller Alicia Vikander mest sannsynlig ferdig i rollen som Lara Croft.

Dette skjer bare uker etter at den svenske skuespilleren kommenterte at hun var klar for en eventuell oppfølger, men at avgjørelsen om hvor og når til syvende og sist var «ute av hennes hender».

Vi likte Vikander godt i rollen, og hadde følgende å si om 2018-filmen i vår anmeldelse:

– Roar Uthaug og særlig Alicia Wikander gjør begge en god innsats, og originalmaterialet er bearbeidet for å skape en noenlunde sammenhengende historie som har begge beina godt plantet i bakken. [...] Dette er ikke kunst, det er solid håndverksarbeid, skrev Petter Lønningen den gang.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Uncharted-filmen »

Siste fra forsiden