Avowed

Avslørte flere detaljer om Obsidian-rollespillet Avowed

Ny trailer ute nå.

TLDR

  • Obsidian Entertainment hadde enda mer å dele om Avowed i en ny episode av den offisielle Xbox-podcasten.
  • Videoen graver dypere i kampsystemet, valgmuligheter og konsekvenser og forklarte at spillerne vil ha stor frihet, enten det gjelder i kamp eller utforskning av spillverdenen.
  • Obsidian avslørte også mer informasjon om spillets medhjelpere - figurer man kan velge å ta med på reisen som hjelper i kampen og bidrar til spillerens forståelse av verdenen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Forrige ukes Xbox Developer Direct delte flere nye detaljer om det kommende eventyret Avowed. Utvikler Obsidian Entertainment hadde imidlertid mer å fortelle om spillet, og som sagt så gjort.

I en ny episode av den offisielle Xbox-podcasten viste spillsjef Carrie Patel og «gameplay»-sjef Gabe Paramo frem en rekke nye klipp fra Avowed. Videoen – som du kan se over – graver blant annet dypere i kampsystemet og i spillets system for valg og konsekvenser.

Som Patel og Paramo forklarer vil kampene by på stor frihet. Her har spillere muligheten til å velge alt fra sverd og skjold til et hav av magiske evner, med ulike ting som funker bedre for ulike fiender.

Avowed.
Xbox Game Studios

Frihet går igjen i alle måtene spillere får takle Avowed. Obsidian vil at spillere skal forme sin historie fritt etter ønske. For eksempel skjer dette gjennom hvordan man oppfører seg, dialogvalgene man tar, hvilke oppdrag og utfordringer man tar på seg og hvor mye av verdenen man velger å utforske.

Videoen gir også mer informasjon om spillets medhjelpere – figurer man velger å ta med seg på reisen. Disse hjelper til i kamp, men man kan også bli kjent med dem og lære mer om verdenen gjennom samtaler med medhjelperne.

Avowed har ingen nøyaktig slippdato, men kommer en gang til høsten. Spillet utvikles for PC og Xbox Series X/S og kommer også til Game Pass.

LES OGSÅ: Senua’s Saga: Hellblade II kommer i mai »

Siste fra forsiden