Xbox Developer Direct

Xbox skal vise kommende spill neste uke

Blant annet Avowed, Indiana Jones og Senua's Saga: Hellblade II.

Xbox

TLDR

  • Xbox starter 2024 med en presentasjon av kommende spill for PC, Xbox Series X/S og Game Pass.
  • Presentasjonen vil inkludere besøk hos spillutviklere som MachineGames, Obsidian, Oxide Games og Ninja Theory for å se på deres kommende spill.
  • Etter sendingen vil ZeniMax Online Studios presentere det neste kapittelet for nettrollespillet The Elder Scrolls Online.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

2024 er i gang og Xbox sparker i gang året med en presentasjon av kommende spill. 18. januar inviterer selskapet til en såkalt Developer_Direct, der vi skal få se flere kommende spill for PC, Xbox Series X/S og Game Pass.

Via sine nettsider forteller Xbox at sendingen inkluderer besøk hos MachineGames for å se hvordan den offisielle avdukingen av svenskenes Indiana Jones-spill. Deretter går turen til Obsidian for å kikke på rollespillet Avowed.

Videre skal vi få lære mer om strategispillet Ara: History Untold, via utvikler Oxide Games. Det hele rundes så av med en visitt til Ninja Theory-studioet, for å se på arbeidet med Senua's Saga: Hellblade II.

Rett etter at sendingen er ferdig tar ZeniMax Online Studios over. Teamet skal vise frem det neste kapittelet for nettrollespillet The Elder Scrolls Online. Det lokkes blant annet med et nytt område, mer historie og diverse ny funksjonalitet.

Xbox Developer_Direct går av stabelen klokka 21:00 norsk tid, på torsdag den 18. januar. Du kan følge sendingen på YouTube eller Twitch.

LES OGSÅ: Her er Game Pass-spillene for januar »

Siste fra forsiden