Sea of Stars - PlayStation Plus

Chrono Trigger-inspirert rollespill lanseres samtidig på PlayStation Plus og Xbox Game Pass

Du kan teste en demo for Sea of Stars nå.

Sabotage Studio

Med en drøy måned igjen til lansering av Sea of Stars har Sony avslørt at rollespillet kommer til PlayStation Plus på slippdagen. Det inkluderes uten ekstra kostnad for de med Extra- og Premium-abonnement.

Nyheten kommer etter at Microsoft i juni fortalte at Sea of Stars også lanseres via Xbox Game Pass. Spillet blir dermed et av de aller første som kommer samtidig på de konkurrerende abonnementstjenestene.

Se trailer for Sea of Stars.

Sea of Stars ønsker å gjenskape magien fra turbaserte japanske rollespill fra 90-tallet. Utvikler Sabotage har blant annet hentet inspirasjon fra klassikere som Chrono Trigger, Star Ocean og tidlige Final Fantasy-spill.

Om det høres interessant ut kan du teste spillet allerede nå. En demo for opplevelsen er tilgjengelig på PlayStation 4 og PlayStation 5, som ifølge nivådesigner Philippe Dionne gir en god pekepinn på hvordan Sea of Stars fungerer.

– Demoen inkluderer områder som er med i det endelige spillet, men vi passet på å plukke en bit som ikke avslører viktige punkter fra historien. Den er designet for å hinte litt om hva som foregår, men viser for det meste frem spillsystemene og -mekanikkene rundt utforsking av grotter og kamper.

Sea of Stars-demoen er også tilgjengelig for PC via Steam, Xbox og Nintendo Switch. Fullversjonen lanseres 29. august.

LES OGSÅ: Square utforsker muligheter for Final Fantasy XVI-ekstrainnhold »

Siste fra forsiden