PlayStation Plus - september 2023

Det nyeste Saints Row angivelig blant PlayStation Plus-spillene for september

Deep Silver

Sony har enda ikke avslørt hvilke spill som deles ut til PlayStation Plus-abonnenter i september. Som så ofte før har de første detaljene imidlertid sneket seg ut noen dager for tidlig.

Igjen er det Dealabs-profilen «billbil-kun» som har gravd frem i hvert fall ett av spillene for neste måned. Det blir Saints Row, actionseriens nyeste innslag som ble lansert i fjor sommer.

Saints Row markerte en fersk start for serien.
Deep Silver

Ved siden av Saints Row kommer også to andre spill til PlayStation Plus. Akkurat hvilke det blir har «billbil» imidlertid ikke fått klarhet i, så her må vi kanskje vente på offisiell bekreftelse fra Sony.

Sants Row fra 2022 ble en såkalt «reboot» – en ny start for serien uten noen kobling til tidligere spill. Forsøket ble imidlertid bare halvhjertet, og takket være mange feil og skuffende mekanikker holdt det bare til 5 av 10 fra vår anmelder.

– Saints Row er rett og slett middelmådig, og på ingen måter et spill som skiller seg ut. Det har noen topper som er morsomme, og i perioder så har tiden gått fort når jeg har sittet og dunket unna det ene oppdraget etter det andre. Men de toppene er altfor få, og det er altfor mye i spillet som ikke holder mål, skrev Gøran Solbakken.

Saints Row kom for øvrig også til Steam for noen dager siden, etter et år med Epic Games Store-eksklusivitet. I den forbindelse er Steam-utgaven på tilbud til 206,25 kroner – en tredjedel av ordinær pris – ut august.

LES OGSÅ: PlayStation Portal er Sonys nye håndholdte maskin – slippes i år »

Siste fra forsiden