PlayStation Plus - juli 2024

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i juli

2K

Vi går inn i en ny sommermåned, og med det venter nye spill for PlayStation Plus-abonnenter. Juli lokker med tre spill for PlayStation 4 og PlayStation 5, for alle med enten Essential-, Extra- og Premium-medlemskap.

Tilbudet er tilgjengelig fra 2. juli til 5. august. En pakke med diverse spillvaluta og ressurser til bruk i Genshin Impact vil også bli tilgjengelig for alle PlayStation Plus-abonnenter fra 16. juli.

Borderlands 3 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Borderlands 3.
2K

Det tredje Borderlands-hovedinnslaget serverer nok en runde med kaotisk og humoristisk skyteaction. Spillet fra 2019 ble av vår anmelder beskrevet som «mer Borderlands», som i dette tilfellet var en svært god ting.

– Borderlands 3 er stort sett hjernedød underholdning, men det mener jeg er nesten utelukkende positivt når det kommer til denne serien. Det er et spill som ikke krever all verden og ikke har enorm dybde, men som likevel klarer å glede, overraske og bevege takket være de finurlige figurene, de herlige rollespillmekanikkene og den fargerike variasjonen som preger planetene man besøker underveis i spillet, skrev Espen Jansen.

NHL 24 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

At Florida vant årets NHL-sesong er vel det hittil største tegnet på at global oppvarming virkelig er i ferd med å ta over. Heldigvis får PlayStation Plus-abonnenter sjansen til å gjenopprette litt balanse – om enn bare i en virtuell verden – med NHL 24.

Fjorårets utgave av ishockeyspillserien skilter med overhalinger av flere systemer fra NHL 23. Blant annet kan man igjen takle folk så hardt at de flyr gjennom vantet og opp på tribunen. Her kan man spille med virkelige lag eller lage sitt eget i Hockey Ultimate Team.

Among Us (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Among Us.
Innersloth

Storhetstiden for Among Us er kanskje for lengst over, men spillet som handler om lagarbeid og forræderi putrer stadig videre. Seks år etter lanseringen ruller utvikler Innersloth jevnlig ut nytt innhold, inkludert nye kart og mer funksjonalitet.

En animasjonsserie basert på Among Us er for øvrig også på vei. Blant annet står Elijah Wood og Ashley Johnson på rollelisten.

LES OGSÅ: Snart kan PlayStation 5-spillere bruke Discord på konsollen »

Siste fra forsiden