PlayStation Plus

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i november

Abonnenter kan bryne seg på actioneventyr, Harry Potter og sprell i vektløs tilstand.

Sony Interactive Entertainment

Sony har avduket hvilke spill som blir tilgjengelige for PlayStation Plus-abonnenter i november. Måneden byr på tre spill, som kan lastes ned uten ekstra kostnad for alle som abonnerer på PlayStation Plus Essential, Extre eller Premium.

Nioh 2 (PlayStation 4, PlayStation 5)

Nioh 2 fra 2020 bygger videre på sin Dark Souls-inspirerte forgjenger. Her handler det om grisevanskelige kamper mot alskens fiender, i en opplevelse preget av den okkulte siden ved japansk mytologi.

Nioh 2.
Sony Interactive Entertainment

– Der det første Nioh opplevdes som en mer unik og modig vri på Souls-formelen, er Nioh 2 en mer polert og presis tolkning av den samme formelen. Grunnet den bratte vanskelighetskurven anbefaler jeg ikke dette som ditt første spill i sjangeren, men hvis du ikke får nok av Souls og ønsker nok en knallhard utfordring, er det bare å ruste deg opp med kjortel og katana, skrev Øyvind Steinkopf Sund i vår anmeldelse.

På PlayStation 4 får man originalspillet Nioh 2, mens PlayStation 5-eiere kan laste ned oppussingsvarianten Nioh 2 Remastered.

Lego Harry Potter Collection (PlayStation 4)

Lego Harry Potter Collection.
Warner Bros.

Det var i 2016 at Warner Bros. slang sammen de to Lego Harry Potter-spillene, Years 1-4 og Years 5-7 i én pakke. De opprinnelige spillene traff bare sånn halvveis her på bruket, med spesielt en mangel på nyvinning som ankepunkt.

– Lego Harry Potter: Years 1-4 er perfekt for deg som har ekstrem samlemani siden du da lett kan synke inn flere titalls timer i spillet. Problemene er mange, alt fra kontrollproblemer til mangelfull forklaring av spillelementer til repeterende og irriterende lyd, konkluderte Audun Rodem om Years 1-4.

– Gjengen i Traveller's Tales har laget disse spillene i en årrekke, og leverer igjen et produkt av velkjent kvalitet. Derfor presenteres vi imidlertid også for mye av det samme vante, og ingenting ved denne utgivelsen er i nærheten av revolusjonerende, var dommen fra Sondre Hveding om Years 5-7.

Heavenly Bodies (PlayStation 4, PlayStation 5)

Heavenly Bodies.
2pt Interactive

November for PlayStation Plus-abonnenter rundes av med en dose fysikkbasert humor. Heavenly Bodies plasserer deg – alene eller sammen med en venn – på en romstasjon, der du må utføre ulike oppgaver gjennom en rekke forskjellige nivåer.

Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort. Med manuell styring av armer og bein blir det ofte fullstendig kaos, idet du forsøker å løse oppgaver uten å fly av gårde i det ytre rom.

Samtlige spill kan lastes ned fra 1. november til 6. desember.

Siste fra forsiden