Game Pass - mars 2024

Dette er spillene som ankommer Game Pass i mars

Remedy Entertainment

Mars er i gang og Xbox har en ny ladning med Game Pass-spill på vei for alle som abonnerer. Måneden kom allerede i gang tirsdag – med inkluderingen av Warhammer 40,000: Boltgun – og de neste to ukene skal ytterligere seks spill med på dansen.

Det begynner med to spill som kanskje er mest spennende for de minste. Først ut er 3D-eventyret Paw Patrol World, der Ryder og hundepatruljen må redde dagen. Deretter blir det plattformmoro i SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated fra 12. mars. Begge kommer til PC, Xbox og Cloud.

13. mars kommer månedens kanskje mest spennende innslag, nemlig Control Ultimate Edition fra Remedy Entertainment. Actionskytespillet inkluderer de to utvidelsene The Foundation og AWE, og kan spilles på PC, konsoll eller via nettskyen.

No More Heroes 3 inviterer på actioneventyr med Travis Touchdown 14. mars. Her får spillere på PC, Xbox og Cloud dælje løs på alt som går og står.

19. mars er det duket for to nylanseringer. Det første er Lightyear Frontier – for PC, Xbox Series X/S og nettskyen – en gårdssimulator for opptil fire spillere. Dagens andre tilskudd er MLB The Show 24, med god gammeldags baseballaction på konsoll og Cloud.

15. mars forsvinner for øvrig følgende tre spill fra Game Pass-katalogen:

  • Hardspace: Shipbreaker (PC, Xbox og Cloud)
  • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (PC, Xbox og Cloud)
  • Shredders (PC, Xbox og Cloud)

LES OGSÅ: Dette er PlayStation Plus-spillene for mars »

Siste fra forsiden