Du får en gratis StarCraft II-ventepølse snart

Prologen Whispers of Oblivion lader opp til Legacy of the Void.

Blizzard Entertainment

Blizzard ønsker å stilne sulten etter mer StarCraft II med tre historieoppdrag om ikke så alt for lenge. Oppdragene skal fungere som en prolog til StarCraft II: Legacy of the Void, kalt Whispers of Oblibvion, og skal lede direkte inn i det siste StarCraft II-eventyret. Dette ble annonsert under PC Gamer Show på E3 natt til onsdag, med en trailer som du kan se nederst i artikkelen.

StarCraft II: Legacy of the Void – Whispers of Oblivion.

StarCraft II: Whispers of Oblivion blir helt gratis, og man trenger heller ikke å eie verken StarCraft II: Wings of Liberty eller StarCraft II: Heart of the Swarm for å smake på ventepølsa. Man kan dog få tilgang litt tidligere enn allmuen ved å forhåndsbestille Legacy of the Void.

StarCraft II-eventyret

Det er litt sært å tenke på at det er fem år siden StarCraft II: Wings of Liberty ble sluppet, da med en kampanje med fokus på menneskerasen Terran. Siden den gangen har Blizzard tatt seg god tid med oppfølgerne. Zerg-pakken Heart of the Swarm kom i 2013, mens sistemann, Legacy of the Void ikke har en spikret slippdato ennå.

StarCraft II: Legacy of the Void – Whispers of Oblivion.

StarCraft II: Legacy of the Void skal fokusere på den høybårne Protoss-rasen i det som har blitt beskrevet som en desperat siste kamp mot de onde kreftene som truer med å ødelegge alt.

For øyeblikket koser mange seg med flerspillerdelen i en lukket betatest som introduserer noen nye enheter og endringer til strategispillet.

Vi snakket med sjefsprodusenten bak spillet.
Dette blir nytt i StarCraft II-utvidelsen »

StarCraft II: Legacy of the Void - Whispers of Oblivion-trailer. (Video: Blizzard)

Siste fra forsiden