Fortnite - Rocket Racing

Epic senker prisen på svindyre Fortnite-biler

Kommer etter klager fra spillere.

Epic Games

TLDR

  • Epic Games har fått krass kritikk for prisingen av digitale biler i det nylig lanserte Rocket Racing.
  • Utvikleren svarte med å senke prisene og lover refunderinger for de som allerede har kjøpt.
  • Rocket Racing er en kostnadsfri utvidelse tilgjengelig gjennom Fortnite, hvor spillere konkurrerer med ulike Rocket League-biler.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Forrige uke rullet Epic Games ut et Fortnite-sidesprang for Rocket League, kalt Rocket Racing. I den forbindelse la utvikleren diverse digitale biler ut for salg, som skulle vise seg å være flere hakk for dyre.

Nå har Epic senket prisene, som følge av klager fra spillere.

350 kroner for én bil

Den dyreste bilen i Rocket Racing kostet opprinnelig 4000 v-bucks. Det er imidlertid ikke mulig å kjøpe nøyaktig beløp av spillvalutaen, og for å ha nok var spillere nødt til å kjøpe 5000 v-bucks til 349 kroner. For én bil.

Ikke helt overraskende var spillere heller misfornøyde med prisingen. Noen dager senere har Epic derfor besluttet å gjøre justeringer og lover refunderinger for de som allerede har gått til innkjøp.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Prisen på den dyreste bilen er nå senket til 2500 v-bucks. De to andre bilene man kan kjøpe, som opprinnelig kostet 2500, har fått prisen senket til 1500 v-bucks. Refusjon av v-bucks vil skje innen en uke, ifølge Epic.

Rocket Racing handler, som navnet tilsier, om kappkjøring med Rocket League-biler. Opptil 12 spillere freser rundt på ulike kart, med forskjellige vanskelighetsgrader etter hvert som man klatrer på spillets rangstige.

Rocket Racing er tilgjengelig gratis via Fortnite.

LES OGSÅ: Store endringer i Fortnites nye sesong »

Siste fra forsiden