Podkast

DoubleJump, episode 35

Er Superhot årets kuleste skytespill?

Espen Jansen og Gøran har spilt Superhot, og er imponerte. Far Cry Primal, Devil Daggers og arkadehall-mimring er også på planen.

Superhot Team

Gjest Espen Jansen og Gøran er veldig enig i at Superhot er et superhett spill. Gøran har også pint seg med Devil Daggers, som fort kan seile opp som årets mest irriterende spill, men på en god måte.

I tillegg snakkes det om Far Cry Primal, Californium og hvorvidt Marius burde ta med seg bøttehatt eller ikke på tur til Roma. Håvard gir et løfte han definitivt kommer til å angre på.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden