Fe er EAs nye indie-yndling

Fronter EAs nye partnerprogram som vil gi alt overskudd til utviklerne.

Søndag kveld viste EA frem Fe under sin EA Play-konferanse – et nytt lite indie-spill som noen svensker fra studioet Zoink pusler med i Göteborg. Som du kan se i traileren øverst er dette et spill som antageligvis blir å finne i samme kategori som garnspillet Unravel, som EA lanserte tidligere i år.

Fe er en personlig fortelling om menneskets forhold til naturen, som minner oss om at alt er koblet sammen på en eller annen måte. Spilleren skal utforske den dunkle skogverdenen som et lite bjørnedyr, og underveis skal vi få lære mer om hvordan skogen er.

Fronter nytt partnerprogram

Fe.
EA

Dette blir det første spillet i et nytt partnerprogram i regi av EA, kalt EA Originals. Målet er å fremme unike, vakre, innovative og minneverdige prosjekter, ifølge EA Studios-toppen Patrick Soderlund. Vi tipper det først og fremst betyr spill som minner om Journey, Fez eller Unravel.

Utviklere som er med på programmet skal få støtte fra utgiveren, gjennom midler til utvikling, markedsføring og utgivelse. I tillegg hevdet EA at overskuddet skal gå rett i lomma på utviklerne selv.

Les alt vi skriver om årets E3 »

Siste fra forsiden