Fortnite Battle Royale har fått midlertidig 50-mot-50-modus

Stor endring for nå skytespillet, men du må være kjapp.

Fortnite fikk den såkalte Battle Royale-modusen tidligere i år, som innebærer at man slåss om å være den siste gjenlevende spilleren. Nå er imidlertid en stor endring kommet, som lar deg slå deg sammen med en haug med andre spillere.

Epic Games har nemlig kunngjort at Fortnite Battle Royale har fått en 50-mot-50-modus, som altså betyr at man kan dele seg inn i to lag på 50 spillere hver og slåss så busta fyker. En trailer fra den nye modusen kan du se øverst i artikkelen.

Epic Games

Svært tidsbegrenset

Det er dog dessverre en stor hake ved modusen som er verdt å merke seg først som sist: Den er kun tilgjengelig fra og med 8. desember til og med 17. desember, så man må med andre ord kaste seg rundt dersom man skal få glede av den.

I modusen vil altså det siste laget som står igjen vinne kampen. Spillere vil kunne kommunisere med lagkameratene på samme måte som før, og resten av de 50 spillerne vil markeres med grønt på kartet. Epic skriver imidlertid at synligheten til lagkompiser som ikke er på laget ditt vil være begrenset, og man vil heller ikke kunne se disse før man faktisk lander.

Ifølge utvikleren vil det komme enda flere nye moduser som skal krydre Battle Royale-opplevelsen i Fortnite på «unike» måter, men akkurat hva vi har i vente vil ikke Epic Games avsløre ennå.

Konkurrenten Playerunknown's Battlegrounds har endelig nå fått slippdato »

Siste fra forsiden