Fortnite - Party Royale

Fortnite dropper skyting og bygging i spillets nyeste modus

Party Royale handler bare om å slappe av med andre spillere.

Epic Games

Epic Games rullet denne uken ut en ny Fornite-modus, kalt Party Royale. Som navnet antyder er temaet fest og moro, i en verden fri for ting som skyting og bygging.

Party Royale tar spillere med til øya Papaya.
Epic Games

Party Royale tar spillere med Papaya, en liten øy der det sosiale står i sentrum. Sammen med andre spillere kan du gå løs på aktiviteter som kappløp, fotball og fisking, eller plukke opp malingbomber og paintball-gevær for litt vennlig konkurranse.

Videre er Papaya utstyrt med utendørs kino og konsertarena, som potensielt kan brukes for fremtidige arrangementer i Fortnite. Spillet har hatt enorm suksess med ting som fjorårets sniktitt på Star Wars: The Rise of Skywalker og denne ukens Travis Scott-konserter, som ble sett av over 27 millioner spillere.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Ved siden av Party Royale kan spillere kaste seg ut i en ny Spy Games-variant ved navn Payload. 16 spillere plasseres på to lag, der det ene følger en bil gjennom en oppmerket rute og det andre må hindre at bilen når målet.

Spy Games ble introdusert til Fortnite tidligere i april, som del av den nåværende sesongens fokus på spioner. Ved å delta i modusene tjener spillere opp Intel, som igjen brukes for å kjøpe Spy Games-spesifikke oppgraderinger til figuren sin. Den neste Fortnite-sesongen kommer for øvrig 4. juni.

Les også: Fortnite er omsider tilgjengelig på Google Play »

Siste fra forsiden