Fortnite - sesong ti

Fortnites tiende sesong blander litt nytt og litt gammelt

Oppdatert: Season X er her, og den har med seg Titanfall-lignende robotdrakter.

Oppdatering 10:45: Epic Games har offisielt lansert den tiende sesongen med Fortnite, kalt Season X, og her er det litt av hvert å ta tak i.

Den trolig største endringen kommer i form av Titanfall-lignende Mech-roboter kalt B.R.U.T.E. Disse digre maskinene kan styres av opptil to spillere, der én tar jobben som pilot – og får blant annet et superhopp og muligheten til å knuse bygninger – mens en annen får kontroll over robotens våpenarsenal – bestående av en hagle og en rakettkaster.

I løpet av Season X får spillere utforske tidligere områder fra Fortnite-historien.
Epic Games

Notatene for Season X forteller videre om introduksjonen av såkalte Rift Zones. Takket være en eksplosjon på øya har områder fra Fortnites fortid dukket opp her og der, som for eksempel Dusty Divot. Områdene er riktignok ikke helt som vi husker dem, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen mens man utforsker.

Ellers melder Epic at en rekke gjenstander har forsvunnet inn i det beryktede Fortnite-hvelvet, som Baller, Quad Crasher, Semi-Auto Sniper og Air Strike. Spillere kan også bryne seg på en overhalt variant av Arena Game Mode, mens et nytt Battle Pass skilter med haugevis av kosmetiske gjenstander for spillere som går til innkjøp av det.

Du kan kikke gjennom den fullstendige listen over endringer på Fortnites nettsider. Her finner du også informasjon om nyheter for mobilversjonen, Fortnites Creative-modus og Save the World.

Opprinnelig sak følger.

VM i Fortnite er over, og denne uken begynner en ny fremtid for det populære battle royale-spillet. Epic Games kunngjorde nylig at den tiende Fortnite-sesongen sparkes i gang torsdag 1. august, og som alltid kan spillere forvente en haug med endringer.

Litt nytt og litt gammelt

Gjennom en rekke hint på sosiale medier har Epic denne uken bedt fans om å både tenke tilbake og se fremover. Tilsynelatende vil den kommende sesongen kombinere diverse nyheter med ting fra Fortnites fortid, og den første skikkelige smakebiten kom onsdag i form av en offisiell trailer for «Season X».

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

I videoen, som du kan se over, eksploderer en lysende kula på øya som åpner en slags portal til en annen dimensjon. På andre siden glimter vi blant annet Dusty Depot-området, slik det så ut før ødeleggelsen i sesong fire. Samtidig er også vulkanen fra sesong åtte på plass, så den nye øya ser ut til å bestå av områder fra ulike tidsperioder.

Les også
Norske Emil (16) vant VM i Fortnite

Mens lanseringen av sesong ti er rett rundt hjørnet, venter vi fortsatt på en fullstendig liste over endringer. Epic har bekreftet at Fortnite-serverne vil stenges klokken 10:00 norsk tid for å rulle ut den nye sesongen. Via Twitter forteller utvikleren også at oppdateringen blir større enn vanlig, men akkurat hva dette betyr gjenstår å se.

Vi oppdaterer saken når endringene er bekreftet.

Les også: Norske Emil (16) vant VM i Fortnite »

Siste fra forsiden