Netflix - Tekken: Bloodline

Hele gjengen er samlet i ny trailer for animeserien Tekken: Bloodline

Kommer til Netflix i august.

Netflix har sluppet en ny trailer for den kommende animeserien Tekken: Bloodlines. Serien er – som tittelen antyder – basert på Bandai Namcos slåssespill, og hele gjengen er på plass.

Handlingen tar for seg historien om Jin Kazama, som tar opp lære hos Heihachi etter at Ogre dreper moren hans. Mange år med trening fører så til storturneringen The King of Iron Fist, der han omsider skal få sin hevn.

Før han kommer så langt må han imidlertid gjennom en haug med kjente fjes. Traileren, som du kan se øverst i artikkelen, viser blant annet King, Paul, Nina, Ling og Leroy. Vi får også et glimt av Kazuya, som tilsynelatende kommer til å stelle i stand bråk.

Hvordan det hele utarter seg får vi se 18. august, når Tekken: Bloodline får premiere på Netflix. Hvor mange episoder serien skal ha er foreløpig uklart.

Hva Tekken-spillene angår er Tekken 7 fra 2015 fortsatt det siste hovedspillet i serien. Det fikk en svært positiv mottakelse her på bruket, og anmelder Gøran Solbakken trillet 8 av 10 på terningen.

LES OGSÅ: Netflix lager film av Bioshock »
LES OGSÅ: Dragon Age blir Netflix-serie »

Siste fra forsiden