Her er alt vi vet om Deus Ex: Mankind Divided

Informasjon om storspillet har lekket.

Square Enix

Square Enix er neppe kjempefornøyd med det russiske nettstedet Kanobu akkurat nå. Mandag kveld lekket de nemlig de første detaljene om et nytt Deus Ex-spill kalt Mankind Divided, etter sigende to dager før den pågående reklamekampanjen selskapet har gående akkurat nå tar slutt. Vel, nå vet vi i alle fall hva det er snakk om.

Deus Ex: Mankind Divided virker å bygge videre på forgjengeren.
Square Enix

Spillmediet Game Informer har også gått ut og bekreftet detaljene som Kanobu lekket, nettopp Deus Ex: Mankind Divided er nemlig deres fokus i mai-utgaven av spillbladet.

Deus Ex: Mankind Divided er oppfølgeren til Deus Ex: Human Revolution fra 2011, og skal slippes på PlayStation 4, Windows og Xbox One. En slippdato er ikke klar ennå.

Adam Jensen er tilbake

Nok en gang får vi spille som Adam Jensen, to år etter hendelsene i Human Revolution. Nå er han en del av en spesialgruppe grunnlagt av Interpol som skal jakte ned terrorister med augmentert kropp. Verdenen har for lengst vist sin mistro mot slike mennesker etter det som skjedde på slutten av forrige spill , og er tydelig preget av det.

Deus Ex: Mankind Divided byr på nye augmentasjoner.

Den skjeggete helten har fått seg en ny drakt med nye ferdigheter som vil la ham kommme seg gjennom sniking, kampsituasjoner og samtaler, men som vanlig er det opp til spilleren hvordan man vil løse problemene man stilles overfor. Det er verdt å nevne at utvikler Eidos Montreal også forteller at de vet at kampene i forgjengeren ikke var helt fantastisk, og at de har jobbet spesifikt med dette.

Deus Ex: Human Revolution tok sikte på å gjenopplive Deus Ex-serien som da hadde ligget urørt siden Deus Ex: Invisible War i 2003. Vi i Gamer.no synes forsøket var en suksess, og at det å selv kunne ta tøylene i situasjoner fungerte godt. Historien var vi ikke like fornøyde med.

Allerede i 2012 beklaget utvikleren for deler av spillet.
Deux Ex-regissør beklager sjefskampene »

Siste fra forsiden