Game Pass - februar 2024

Her er neste ladning med Game Pass-spill

Tales of Arise.
Bandai Namco

Vi er godt over halvveis i februar og med det har Microsoft avslørt hvilke spill som blir de neste på Game Pass. Totalt bekreftet Xbox-makeren syv nye tilskudd, som alle blir tilgjengelige for abonnenter i løpet av de neste to ukene.

Allerede nå kan spillere hive seg over Tales of Arise, på PC, konsoll eller via nettskyen. Rollespillet kom til Game Pass tirsdag sammen med eventyret Return to Grace, som riktignok ble bekreftet for noen uker siden.

22. februar er det Bluey: The Videogame sin tur. Spillet basert på den australske TV-serien med samme navn blir også tilgjengelig på samtlige plattformer som støtter Game Pass.

Litt lenger ned på kalenderen – nærmere bestemt 27. februar – venter Maneater og Madden NFL 24. Førstnevnte, som handler om å spise folk og lage kaos som en hai, kommer til PC, Xbox og Cloud. Madden NFL 24 bringer amerikansk fotball til Game Pass i nettskyen, via EA Play.

28. februar gjør rollespillet Indivisible comeback på Game Pass, for PC, konsoll og Cloud. Dagen etter blir det en blanding av strategi og action, med Space Engineers på samtlige av tjenestens plattformer.

Abonnenter må vente helt til neste måned på det siste innslaget på lista, Warhammer 40,000: Boltgun. Det hardtslående skytespillet kommer 5. mars, og kan da spilles på PC, Xbox og Cloud.

Også denne gangen er det bare to spill som forsvinner fra Game Pass. Det skjer selveste skuddårsdagen, 29. februar, da Madden NFL 22 og Soul Hackers 2 blir borte.

LES OGSÅ: Diablo 4 kommer til Xbox Game Pass i mars »

Siste fra forsiden