PlayStation Plus

Her er spillene du får med PlayStation Plus i juli

Ble som vanlig avslørt tidlig.

Activision Blizzard

PlayStation Plus-abonnenter kan hente ut tre spill i juli, som del av sitt medlemskap. Disse er Crash Bandicoot 4, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan og Arcadegedoon.

Det er i hvert fall om vi kan tro lekkasjen fra Dealabs' «billbil-kun», som gang på gang finner ut av PlayStation Plus-spillene flere dager før Sonys offisielle kunngjøring.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Crash Bandicoot 4: It's About Time.
Activision Blizzard

Det fjerde hovedspillet i Crash Bandicoot-serien kom til verden i 2020, over to tiår etter Crash 3. Spillet reintroduserte oss for Crash og hans herlige venner, i et plattformeventyr får anmelder satt svært god pris på.

– Etter over 20 år med en rekke gode, middelmådige og regelrett dårlige sidesprang, har Crash Bandicoot-trilogien omsider fått oppfølgeren den fortjener. Ikke bare byr Crash Bandicoot 4: It's About Time på en verdig videreføring av stilen og mekanikkene fra den originale trilogien, men det bygger også videre på dette grunnlaget med en rekke nye og spennende ideer, skrev Espen Jansen.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan.
Bandai Namco

Man of Medan er det første innslaget i den etter hvert omfattende The Dark Pictures-serien fra Supermassive Games (Until Dawn). Spillet fra 2019 pøser på med skrekk og gru, men tross noen fornøyelige øyeblikk ble opplevelsen litt for rotete.

– Sammenlignet med det utviklerne har levert tidligere, er det vanskelig å ikke føle seg en anelse skuffet over Man of Medan. Until Dawn var på ingen måte et feilfritt mesterverk, og Hidden Agenda hadde en rekke svært åpenbare mangler, men til tross for eventuelle feil, mangler og stereotyper, maktet de spillene i det minste å underholde stort sett hele tiden, var konklusjonen fra Espen Jansen.

Arcadegeddon

Arcadegeddon.
Illfonic

Flerspillerskyteren Arcadegeddon smatt ut i early access i juli 2021. Spillet har siden vært å finne på PlayStation og via Epic-butikken, og dersom PlayStation Plus-lekkasjen stemmer ser det ut til at en fullverdig lansering er på vei.

I Arcadegeddon kjemper spillere alene eller med opptil tre venner om å utforske verdenen, spille minispill og selvfølgelig plaffe ned haugevis med små og store fiender. Her er det både datastyrt motstand og spillere fra andre lag som man må hamle opp med på en rekke forskjellige måter.

Les også
Her er PlayStations konkurrent til Xbox Game Pass

LES OGSÅ: PlayStation Plus-spillene for juni inkluderer God of War »

Siste fra forsiden