Fortnite Season 6

I dag begynte Fortnite sesong 6. Her er alt du trenger å vite

Kjæledyr, «shadow stones» og forandringer til både våpen og kart.

Torsdag slipper Epic den nye omfattende sesong-oppdateringen til Fortnite. Som i tidligere sesonger er det en hel del nytt å ta innover seg i sesong 6, og vi har summert opp de viktigste endringene her.

Nye områder og usynlighetssteiner

Spooky.
Epic

I tråd med Halloween-temaet som Epic ganske så tidsriktig har siktet seg inn på har øya gjennomgått en del endringer. I motsetning til de lyse, fargerike og varme områdene som vanligvis preger øya, er det nå lagt til mer dystre ting i landskapet – for eksempel et stort mørkt slott, og en svevende platå, samt annen skrekkinspirert moro. Mye av dette kommer av de korrumperte områdene som har blitt infisert av den mystiske kuben som har beveget seg rundt om på kartet i det siste.

Heisann.
Epic

I tillegg har spillet fått en ny gjenstand kalt «Shadow Stone». Spillere kan bruke denne til å gjøre seg selv usynlig. Dersom man beveger seg vil andre spillere kunne se deg, og du får ikke til å bruke våpen mens du bruker stein. Du vil dog bevege deg raskere, kunne gå gjennom objekter.

Ting tas ut av spillet, men kjæledyr er nytt

Epic har valgt å fjerne «impuls grenade», «Supressed SMGs», «Light Machine Guns», «Remote Explosives» og «Bouncers» fra spillet. Det kan tenkes at de kommer tilbake ved en senere anledning, men for øyeblikket er de ute av rotasjonen.

Ntaaaw.
Epic

Stormsirkelen bruer nå lenger tid på å krympe seg innover, men det vil ta kortere tid mellom hver gang mellom hver krymperunde.

Den mest nusselige endringen er nok likevel at spillet får kosmetiske kjæledyr. Disse bærer du med deg på ryggen til enhver tid, og de skal reagere forskjellig avhengig av hvilken situasjon du befinner deg i.

Det nye Battle Pass-et får 100 nivåer man kan låse opp, og som vanlig får man tilgang til en del kosmetisk stæsj om man velger å delta.

Som vi skrev onsdag har Sony åpnet for at også PlayStation 4-spillere kan spille med andre konsoller nå. Med andre ord kan nå samtlige versjoner spille mot og med hverandre.

LES OGSÅ: Ukjent 19-åring fikk livet snudd på hodet da han vant 2,1 millioner i Fortnite-turnering »

Les også
Fortnite Chapter 3 introduserer Spider-Man og et flunkende nytt kart

Siste fra forsiden